Saturday, 6 June 2015




                           Monarich  BB Beauty Balm 

hai Asalamualaikum ...

okey hari nie biela nak memperkenalkan satu produk kecantikan yang biela pakai untuk dikongsikan kepada wanita -wanita di luar sana yang ingin cantik bersama.
Monarich yang  orang cakap tak perlu lagi pergi ke korea semata mata nak beli BB cream .
BB cream buatan sana juga baik ,Tapi jauh lagi BB cream buatan malaysia . kenapa saya cakap macam nie ha.. belum cuba belum tau 
teman saya juga pernah pergi ke korea dan membawa pulang tak jauh beza pun , buat ape pegi jauh2 kan Malaysia kan ade ...


Nak cantik ? asal pandai tutup segala bintik hitam yang ada ,
parut,jeragat atau jirawat
jujur saya cakap tu semua teknik make up .pandai anda make up cantik lah rupa anda ,ala macam melukis dan mewarna  hehehe

Terdapat terlalu banyak dah produk kecantikan kat pasaran Malaysia sekarang nie . Apa apa pun produk yang kita pakai kita kena pilih yang terbaik untuk kita dan keluarga.
Monarich BB cream nie boleh di bawa kemana - mana 
ha yang nak pergi kenduri atau apa-apa function tu boleh lah memakai BB cream nie ,Dengan BB cream nie kita dapat menutup segala masalah  dan yang pastinya ianya sesuai dengan semua jenis kulit .Muka anda akan nampak lebih cantik dengan tona kulit yang sekata,Dari jauh kita dah nampak bersinar dan bersih,

Kenapa saya syorkan BB cream  dan kenapa tidak foundation ?kerana foundation adalah penutup semata , manakala BB cream atau BB balm mempunyai fungsi semua dalam satu , dialah pelembab,ubat jirawat,dan jeragat,pelindung uv dan pencerah.
Ramai juga yang tidak tahu jika pengunaanya secara beterusan boleh menyihatkan kulit anda dan menghilangkan jerawat serta jeragat